Sunday, November 24, 2019

Blagdan Krista Kralja danas: katolički svećenici neće tražiti da Isus postane središte svih politika i zakona u zemlji


Image result for Feast of Christ the kIng photo

24. studenog 2019
Blagdan Krista Kralja danas: katolički svećenici neće tražiti da Isus postane središte svih politika i zakona u zemlji


Danas je blagdan Krista Kralja, Kralja svemira. On mora biti središte našeg privatnog i javnog života.
Nitko ne odlazi na Nebo a da ne vjeruje u Isusa. Prioritet za spasenje je vjerovanje u Isusa u Katoličkoj crkvi. To je jedina Crkva koju je osnovao. Biblija kaže Crkvu, Isusovo mistično tijelo.
Svi ljudi imaju obvezu ući i ostati unutar Crkve, jer izvan Crkve nema spasenja.
Isus, kako je poznat u Katoličkoj Crkvi, mora biti središte svih nacionalnih zakona i politike.
Kad Isus nije središte svih političkih zakona, Sotona tada postaje središte. To možemo vidjeti u zakonima Europske unije i Ujedinjenih naroda.
Mediji u privatnom vlasništvu protive se Katoličkoj crkvi i podržavaju sotonine stvari. Oni koji se protive sotonskim zakonima (homoseksualnost, pobačaj itd.) Su zatvoreni. Oni su novčano kažnjeni. To je politika sotonskog sekularizma.
Na svetoj misi danas širom svijeta, svećenici neće naviještati potrebu da Isus bude središte svih zakona i politike u zemlji.
Rezultat slike za fotografiju Blagdan Krista
Sve političko zakonodavstvo mora slijediti tradicionalna učenja Katoličke crkve o vjeri i moralu. Papa mora slijediti papu u skladu s katoličkom tradicijom. Međutim, svećenici danas to neće proglasiti u propovijedi. Budući da se plaše ljevice, koja predstavljaju Sotonu.
Za sadašnja dva papa, a sekularna ljevica, čovjek je središte društva i politike. Sad se zemlja obožava.
Kao početni korak ka afirmaciji Krista kao Kralja svemira i svih zakona, normi i običaja u društvu, katolici moraju tumačiti Vatikanski sabor II racionalno i u skladu s prošlom ekleziologijom i ekumenizmom povratka. Tradicionalno tumačenje dodatnih crkve nulla salus (EENS) je teološka osnova za proglašenje društvene vladavine Krista Kraljem i ne razdvajanje Crkve i države. To znači da se EENS mora shvatiti kao samo feeneit, a ne kushingit. To je EENS s krštenjem želja, krštenjem u krvi i nepobjedivim neznanjem, a ne izuzecima. EENS s Vatikanskim saborom II ne proturječi tome.
To znači prihvatiti vatikanski sabor II koji ne proturječi Feeneyite EENS-u i u skladu je s prošlošću ekskluzivističke ekleziologije.
Kad se ta teologija i ove doktrine razjasne, društvena vladavina Krista Kralja nad svim političkim zakonodavstvom lako se može proglasiti. Od političkih stranaka može se tražiti da je podrže u svom manifestu. Katoličke obitelji moraju ga podučavati kod kuće. -Lionel Andrades

No comments: