Sunday, November 24, 2019

Dnešné sviatky Krista kráľa: katolícki kňazi nebudú žiadať, aby sa Ježiš stal stredobodom všetkých politík a zákonov v krajine.


Image result for Feast of Christ the kIng photo

24. novembra 2019
Dnešné sviatky Krista kráľa: katolícki kňazi nebudú žiadať, aby sa Ježiš stal stredobodom všetkých politík a zákonov v krajine.

Dnes je sviatok Krista kráľa, kráľa vesmíru. Musí byť stredobodom nášho súkromného a verejného života.
Nikto nejde do neba bez toho, aby uveril v Ježiša. Prioritou spasenia je veriť v Ježiša v katolícku cirkev. Je to jediná cirkev, ktorú založil. Biblia hovorí o cirkvi, Ježišovom mystickom tele.
Všetci ľudia majú povinnosť vstúpiť do Cirkvi a zostať v nej, pretože mimo Cirkvi nie je spasenie.
Ježiš, ako je známy v katolíckej cirkvi, musí byť stredobodom všetkých vnútroštátnych zákonov a politiky.
Keď Ježiš nie je stredobodom všetkých právnych predpisov, stáva sa ním Satan. Vidíme to v právnych predpisoch Európskej únie a OSN.
Súkromne vlastnené médiá sú proti katolíckej cirkvi a podporujú veci satana. Tí, ktorí nesúhlasia so satanskými zákonmi (homosexualita, potrat atď.), Sú uväznení. Sú pokutovaní. To je politika satanského sekularizmu.
Na svätej omši dnes na celom svete kňazi nevyhlásia nevyhnutnosť, aby bol Ježiš stredobodom všetkých zákonov a politiky v krajine.
Výsledok obrázka pre fotografiu sviatok Krista
Všetky politické právne predpisy sa musia riadiť tradičnými učeniami katolíckej cirkvi o viere a morálke. Musia sa riadiť pápežom v súlade s katolíckou tradíciou. Kňazi to však dnes nebudú kázať. Pretože sa bojí ľavice, ktorí zastupujú satana.
Pre súčasných dvoch pápežov a svetskú ľavicu je človek centrom spoločnosti a politiky. Teraz sa uctieva zem.
Katolíci musia ako prvý krok k potvrdeniu Krista ako kráľa vesmíru a všetkých zákonov, noriem a morí v spoločnosti interpretovať vatikánsky koncil II racionálne a v súlade s minulou ekleziológiou a ekumenizmom návratu. nulla salus (EENS) je teologickým základom hlásania Sociálnej vlády Krista Kráľa a neoddeľovania cirkvi od štátu. To znamená, že EENS sa musí chápať ako len Feeneyite a nie Cushingite. To je EENS s krstom túžby, krstom krvi a neporaziteľnou ignoranciou, nie sú výnimkou.EEN s II. Vatikánskym koncilom to neodporuje.
Znamená to prijatie Druhého vatikánskeho koncilu, ktorý nie je v rozpore s Feeneyite EENS a je v harmónii s minuloročnou exkluzivistickou ekleziológiou.
Len čo bude táto teológia a tieto doktríny jasné, bude možné ľahko vyhlásiť sociálnu vládu Krista Kráľa nad všetkými politickými zákonmi. Politické strany by mohli byť požiadané, aby ju vo svojom manifeste podporili. Katolícke rodiny to musia učiť doma. -Lionel Andrades

No comments: