Friday, November 22, 2019

Katolíci sa musia odvolať na svojich kardinálov a biskupov. Požiadajte ich, aby zastavili túto iracionalitu a kacírstvo doma av Ríme.


Image

22. novembra 2019
Katolíci sa musia odvolať na svojich kardinálov a biskupov. Požiadajte ich, aby zastavili túto iracionalitu a kacírstvo doma av Ríme.

Všetci pomocní biskupi v rímskom vikariáte urobili chybu. Interpretujú hypotetické prípady ako hypotetické. Interpretujú hypotetické prípady Lumen Gentium 8, Lumen Gentium 14, Lumen Gentium 16 ako hypotetické. To nie je racionálne.
Ďalšiu chybu urobia aj všetci biskupi v Ríme, vrátane kardinálneho prefekta vikariátu. Chybne interpretujú neznáme a hypotetické prípady krstu túžby, krstu krvi a spasenia v neporaziteľnej nevedomosti ako známe. Myslia si, že ide o odkazy na osobne známe osoby. Považujú sa za objektívnych ľudí. Viditeľné prípady sa mýlia ako viditeľné v roku 2019. To je zmätok.
Ako môžu byť neznáme prípady LG 8, LG 14, LG 16, UR 3, NA 2, GS 22 atď. Známe v rokoch 1965 - 2019? Potom predpokladajú, že títo „známi nekatolíci“ sú doslovnými výnimkami z dogmy extra ecclesiam nulla salus (EENS). S EENS sa teda vytvára umelé prasknutie. Došlo k roztržke s EENS, ako to bolo známe misionárom a učiteľským úradníkom 16. storočia.

Takže teraz všetci zahraniční kňazi, ktorí prichádzajú do Ríma, musia s touto chybou vykladať II. Vatikánsky koncil a extra ecclesiam nulla salus (EENS). Neviditeľní ľudia sú viditeľní! Musia nesprávne predpokladať, že sú viditeľné prípady BSK, BOB a I.I.
Iba s týmto falošným zdôvodnením môže byť roztrhnutie vytvorené pomocou tradície. Potom po tomto falošnom rozbití s ​​tradíciou sú zahraniční kňazi registrovaní. Sú registrovaní (incardinovaní) rímskym vikariátom a Vatikánom. Bez toho, aby im bolo k dispozícii lož, nemôžu im byť oficiálne ponúknuté sväté omše.
Kňazi mohli povedať pravdu. Mohli by povedať, že LG 8, LG 14, LG 16 atď. Nie sú viditeľné. Takže LG 8, LG 14, LG 16 atď. Nemôžu byť praktickými príkladmi spasenia mimo Cirkvi. To je pravda. Ak však hovoria pravdu, nemôžu ponúknuť omšu v Ríme alebo vo zvyšku Talianska.
Podobne musia ležať aj všetci kardináli, biskupi a kňazi v zahraničí. Musia interpretovať magisterské dokumenty (Vatikánska rada II, Creed, Katechizmus atď.) S faktickou chybou. Musia povedať, že neviditeľné nekatolíky sú viditeľné. Sú príkladmi spasenia mimo Cirkvi. Sú viditeľnými výnimkami z EENS. Takže minulá exkluzivistická ekleziológia a ekumenizmus návratu sú zastarané. Je to všetko nepravdivé, ale je to povinné.
Inak ich štátny tajomník Vatikánu kardinál Pietro Parolin nemusí uznať.

Katolíci sa musia odvolať na svojich kardinálov a biskupov. Požiadajte ich, aby zastavili túto iracionalitu a kacírstvo doma av Ríme.
-Lionel Andrades

No comments: