Saturday, November 23, 2019

Professió de fe, Jurament contra el modernisme no té sentit: la interpretació del Concili Vaticà crea ortodoxia o heretgia, modernisme o fidelitat a la fe catòlica


Image result for Photo Catholic profession of faith of  nuns in Thailand


Image result for Photo Catholic profession of faith of  nuns

La professió de fe no és inútil avui en dia. El Jurament contra el Modernisme no té sentit. En cas que se'ls hagi de preguntar als catòlics com interpreten el Concili Vaticà II. Com interpreten LG 8, LG 14, LG 16, UR 3, NA 2, GS 22 etc al Concili Vaticà II? Són invisibles o visibles, implícits o explícits, subjectius o objectius, hipotètics o reals, per a vostè ?. Això ho decideix. Decideix si som fidels o modernistes, ortodoxos o poc ortodoxos. Decideix si realment som catòlics o herètics. Una interpretació és racional i l’altra irracional.
Podem interpretar el Concili Vaticà II de forma irracional i recitar el Credo. El resultat és l’heretgia. La interpretació irracional crea modernisme. El catòlic es converteix en liberal.
Un catòlic podria recitar el Nicene Creed. Aleshores, podria interpretar de manera irracional LG 8, LG 14, LG 16, UR 3, etc. Es referirien a persones que no són catòlics conegudes personalment. Les persones salvades fora de l'Església. Això crea confusió. El Concili es converteix en una ruptura amb el programa dels errors. 
Si LG 8, LG 14, LG 16 etc fan referència a no catòlics visibles fora de l'Església, a l'exterior, hi ha salvació. Així, el LG 16 (ignorança invencible) es converteix en una excepció dels documents magistrals. Es contradiu el catecisme del papa Pius X i es contradiu a fora de l'Església sense salvació. Aquest catecisme també es contradiria a si mateix.
Per tant, reciteu el Nicene Creed com a professió de la fe. Però també pregunteu: "LG 8, LG 14, LG 16, UR 3, NA 2, GS 22 etc al Concili Vaticà II, es refereixen a casos físicament invisibles o visibles per a vosaltres? ".
Cal aclarir la diferència. Aleshores, hi ha una professió d’ortodòxia o heretgia.-Lionel Andrades

No comments: