Sunday, November 24, 2019

Feest van Christus de Koning vandaag: Katholieke priesters zullen niet oproepen dat Jezus het middelpunt wordt van alle politiek en wetten in het land


Image result for Feast of Christ the kIng photo

24 NOVEMBER 2019
Feest van Christus de Koning vandaag: Katholieke priesters zullen niet oproepen dat Jezus het middelpunt wordt van alle politiek en wetten in het land

Vandaag is het feest van Christus de Koning, de Koning van het Universum. Hij moet het centrum van ons privé- en openbare leven zijn.
Niemand gaat naar de hemel zonder in Jezus te geloven. De prioriteit voor redding is geloven in Jezus in de katholieke kerk. Dit is de enige kerk die hij heeft gesticht. De Bijbel zegt de kerk, Jezus 'mystieke lichaam.
Alle mensen zijn verplicht om binnen te gaan en binnen de kerk te blijven, want buiten de kerk is er geen redding.
Jezus zoals hij in de katholieke kerk bekend staat, moet het centrum van alle nationale wetten en politiek zijn.
Wanneer Jezus niet het centrum van alle politieke wetgeving is, wordt Satan het centrum. We kunnen dit zien in de wetten van de Europese Unie en de Verenigde Naties.
De particuliere media verzetten zich tegen de katholieke kerk en ondersteunen de dingen van Satan. Degenen die zich verzetten tegen Satanische wetten (homoseksualiteit, abortus, enz.) Worden gevangen gezet. Ze worden beboet. Dit is de politiek van het satanische secularisme.
Tijdens de heilige mis van vandaag over de hele wereld zullen priesters niet de noodzaak verkondigen dat Jezus het centrum van alle wetten en politiek in het land is.
Afbeeldingsresultaat voor Feast of Christ the kIng-foto
Alle politieke wetgeving moet de traditionele leer van de katholieke kerk over geloof en moraal volgen. Ze moeten de paus volgen in harmonie met de katholieke traditie. Priesters zullen dit vandaag echter niet in preken verkondigen. Omdat ze bang zijn voor links, die Satan vertegenwoordigen.
Voor de huidige twee pausen en seculier links is de mens het centrum van de samenleving en de politiek. Nu wordt de aarde aanbeden.
Als een eerste stap naar het bevestigen van Christus als Koning van het Universum, en alle wetten, normen en mores, in de samenleving, moeten katholieken Vaticaans Concilie II rationeel en in harmonie met de vroegere ecclesiologie en een oecumenisme van terugkeer interpreteren. De traditionele interpretatie van extra ecclesiam nulla salus (EENS) is de theologische basis voor de proclamatie van de sociale regering van Christus de koning en de niet-scheiding van kerk en staat. Dit betekent dat EENS moet worden opgevat als zijnde alleen Feeneyite en niet Cushingite. Dit is EENS met de doop van begeerte, bloeddoop en onoverwinnelijke onwetendheid, geen uitzonderingen. EENS met Vaticaans Concilie II dat het niet tegenspreekt.
Het betekent het aanvaarden van een Vaticaans Concilie II dat Feeneyite EENS niet tegenspreekt en in harmonie is met de exclusieve exclusivistische ecclesiologie.
Zodra deze theologie en deze doctrines duidelijk zijn, kan het sociale bewind van Christus de Koning over alle politieke wetgeving gemakkelijk worden uitgeroepen. Aan politieke partijen kan worden gevraagd om het in hun manifest te ondersteunen. Katholieke families moeten het thuis onderwijzen. -Lionel Andrades

No comments: