Friday, November 22, 2019

Katolici se trebaju obratiti svojim kardinalima i biskupima. Zamolite ih da zaustave ovu iracionalnost i herezu kod kuće i u Rimu.


Image

22. studenog 2019
Katolici se trebaju obratiti svojim kardinalima i biskupima. Zamolite ih da zaustave ovu iracionalnost i herezu kod kuće i u Rimu.

Svi pomoćni biskupi u Rimskom vikarijatu pogriješe. Oni hipotetičke slučajeve tumače kao da nisu hipotetički. Oni hipotetičke slučajeve Lumen Gentium 8, Lumen Gentium 14, Lumen Gentium 16 tumače kao hipotetičke. To nije racionalno.
Također svi biskupi u Rimu, uključujući kardinal-prefekt vikariata, čine drugu pogrešku. Oni pogrešno tumače nepoznate i hipotetičke slučajeve krštenja želja, krštenja krvlju i spašavanja u nepobjedivoj neznanju kao poznate. Zamišljaju da se radi o osobno poznatim ljudima. Na njih se gleda kao na objektivne ljude. Nevidljivi slučajevi griješe kako su vidljivi u 2019. To je zbrka.
Kako se mogu znati nepoznati slučajevi LG 8, LG 14, LG 16, UR 3, NA 2, GS 22 itd. U godinama 1965-2019 ?. Onda pretpostavljaju da su ti 'poznati nekatolici' doslovni izuzeci dogme extra ecclesiam nulla salus (EENS). Dakle, došlo je do umjetne rupture stvorene s EENS-om. Došlo je do raskida s EENS-om kao što je to bilo poznato misionarima i Magisteriju iz 16. stoljeća.

Dakle, sada svi strani svećenici koji dolaze u Rim moraju tumačiti vatikanski sabor II i extra ecclesiam nulla salus (EENS) s ovom pogreškom. Nevidljivi ljudi su vidljivi! Moraju pogrešno pretpostaviti da su nevidljivi slučajevi BOD, BOB i I. vidljivi.
Samo s ovim lažnim zaključkom, može se stvoriti ruptura sa Tradicijom. Nakon ovog lažnog raskida s Tradicijom, registriraju se strani svećenici. Rimski vikarijat i Vatikan registrirali su ih (ukinuli). Bez laži se ne može službeno dopustiti služiti svetu misu.
Svećenici su mogli reći istinu. Mogli bi reći da LG 8, LG 14, LG 16 itd. Nisu vidljivi. Dakle, LG 8, LG 14, LG 16 itd. Ne mogu biti praktični primjeri spasenja izvan Crkve. To je istina. Međutim, ako govore istinu, ne mogu ponuditi misu u Rimu ili ostatku Italije.
Slično tome, svi kardinali, biskupi i svećenici u inozemstvu moraju lagati. Moraju tumačiti magistralne dokumente (Vatikanski sabor II, vjerodostojnost, katekizam itd.) Sa stvarnom pogreškom. Moraju reći da su nevidljivi nekatolici vidljivi. Oni su primjer spasenja izvan Crkve. Oni su vidljivi izuzeci od EENS-a. Tako je prošla ekskluzivistička ekleziologija i ekumenizam povratka zastario. Sve je to lažno, ali obavezno.
Inače ih vatikanski državni tajnik kardinal Pietro Parolin možda neće prepoznati.

Katolici se trebaju obratiti svojim kardinalima i biskupima. Zamolite ih da zaustave ovu iracionalnost i herezu kod kuće i u Rimu.
-Lionel Andrades

No comments: