Friday, November 22, 2019

Katholieken moeten een beroep doen op hun kardinalen en bisschoppen. Vraag hen om deze irrationaliteit en ketterij thuis en in Rome te stoppen.


Image

22 NOVEMBER 2019
Katholieken moeten een beroep doen op hun kardinalen en bisschoppen. Vraag hen om deze irrationaliteit en ketterij thuis en in Rome te stoppen.
Alle hulpbisschoppen van het vicariaat Rome maken een fout. Ze interpreteren hypothetische gevallen als niet hypothetisch. Ze interpreteren hypothetische gevallen van Lumen Gentium 8, Lumen Gentium 14, Lumen Gentium 16 als niet hypothetisch. Dit is niet rationeel.
Ook maken alle bisschoppen in Rome, inclusief de kardinaal-prefect van het vicariaat, nog een fout. Ze interpreteren ten onrechte onbekende en hypothetische gevallen van de doop van begeerte, bloeddoop en gered worden in onoverwinnelijke onwetendheid als bekend. Ze stellen zich voor dat dit verwijzingen zijn naar persoonlijk bekende mensen. Ze worden gezien als objectieve mensen. Onzichtbare gevallen worden aangezien als zichtbaar in 2019. Dit is verwarring.
Hoe kunnen onbekende gevallen van LG 8, LG 14, LG 16, UR 3, NA 2, GS 22 enz. Bekend zijn in 1965-2019? Vervolgens gaan ze ervan uit dat deze 'bekende niet-katholieken' letterlijke uitzonderingen zijn op het dogma extra ecclesiam nulla salus (EENS). Er is dus een kunstmatige breuk gemaakt met EENS. Er is een breuk met EENS zoals het bekend was bij de zendelingen en het leergezag van de 16e eeuw.

Dus nu moeten alle buitenlandse priesters die naar Rome komen Vaticaanraad II en extra ecclesiam nulla salus (EENS) interpreteren met deze fout. Onzichtbare mensen zijn zichtbaar! Ze moeten ten onrechte aannemen dat onzichtbare gevallen van BZV, BOB en I.I zichtbaar zijn.
Alleen met deze verkeerde redenering kan een breuk worden gemaakt met de traditie. Na deze valse breuk met de traditie worden de buitenlandse priesters geregistreerd. Ze zijn geregistreerd (geïnardineerd) door het Rome Vicariate en het Vaticaan. Zonder de leugen mogen ze officieel geen Heilige Mis aanbieden.
De priesters konden de waarheid vertellen. Ze zouden kunnen zeggen dat LG 8, LG 14, LG 16 enz. Niet zichtbaar zijn. Dus LG 8, LG 14, LG 16 enz. Kunnen geen praktische voorbeelden zijn van redding buiten de kerk. Dit is de waarheid. Als ze echter de waarheid spreken, kunnen ze geen mis in Rome of de rest van Italië aanbieden.
Evenzo moeten alle kardinalen, bisschoppen en priesters in het buitenland liegen. Ze moeten magisterdocumenten (Vaticaans Concilie II, Creeds, Catechismus enz.) Interpreteren met een feitelijke fout. Ze moeten zeggen dat onzichtbare niet-katholieken zichtbaar zijn. Het zijn voorbeelden van redding buiten de kerk. Het zijn zichtbare uitzonderingen op EENS. Dus de vroegere exclusivistische ecclesiologie en een oecumene van terugkeer zijn achterhaald. Dit is allemaal vals, maar het is verplicht.
Anders worden ze mogelijk niet erkend door de Vaticaanse staatssecretaris kardinaal Pietro Parolin.

Katholieken moeten een beroep doen op hun kardinalen en bisschoppen. Vraag hen om deze irrationaliteit en ketterij thuis en in Rome te stoppen.
-Lionel Andrades

No comments: